Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A zsidó túlhatalmat érintetlenül hagyó Horthy Miklós szobra
  2013-11-16 09:51:16, szombat
 
 




A zsidó túlhatalmat érintetlenül hagyó Horthy Miklós szobra és a libsi darázsfészek

Mint megbolygatott darázsfészek fullánkosai, döngik dühös szólamaikat egyes liberális, baloldali és cionista körök november 3. óta, amikor is a Szabadság téri Hazatérés Temploma református gyülekezete az egyház belterületén mellszobrot állított Horthy Miklósnak, Magyarország 1920-1944 közötti kormányzójának.

Joggal ítélte el Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) elnöke a hálaadó istentiszteletet, illetve szoboravatást ordibálással, gyalázkodással megzavaró, a templom előterében őrjöngő ,,csőcseléket". Több se kellett egyes doktriner, agymosott egyéneknek! Egyre küldik mocskolódó leveleiket az MVSZ-hez, pl. egy bizonyos Szele Tamás. (,,Válaszlevél-féle egy Világszövetségnek")

Szelének halvány sejtelme sincs a gigászi küzdelemről, melyben az MVSZ - 2000 óta Patrubány Miklós vezetésesével -, mindent megtesz a fennmaradásért, bármiféle állami támogatás hiányában, lassan mintegy száz, ellehetetlenítését megcélzó, az uralkodó - legtöbbször nemzetellenes - körök által nyakába akasztott és valamennyit megnyert per közepette! Mindent megtesz, hogy támogassa a trianoni határok által levágott, az utódállamok beolvasztó törekvései közepette rohamosan fogyó tömb- és szórványmagyarságot kultúrája, önazonossága megtartásában. (Lásd a közelmúltban a Székelyföld önrendelkezéséért szervezett élőláncban történt részvételét!) Mindemellett hangját hallatja a magyarság minden hazai és más, akár tengeren túli diaszpóráit illető fontos ügyben. Mindezt főleg az MVSZ elnöke, Patrubány Miklós napi 14 órányi, bármiféle javadalmazás nélküli odaadó munkájával!
Noha messze fél évszázadon túl egyetlen magyar kormány sem tette magáévá, hát még követte az MVSZ céljait és cselekedeteit, mégsem átallja azt írni Szele Tamás, hogy: ,,amint látom, sóhivatal lett belőle, tapsoncok szélsőjobboldali klubja vagy bolondok tornya..." Mint írja, itt akár ,,Hagynám, hadd múlassák az időt tetszésük szerint, míg kárt nem tesznek, magukban vagy másban...", de Patrubány Miklós a történelmi hűség kedvéért a Horthy kormányzó védelmében és a libsi ellentüntetés zajongó csőcseléke - melyhez Szele is tartozhatott -, ellenében írt sorait nem tudja lenyelni.
Zoom
Mi bántja Szelét - ha nem hascsikarása? Bizonygatja, nem volt szükség rá, hogy a megemlékező református gyülekezet szabad elvonulását biztosítsa a kivezényelt rendőri alakulat. Noha ,,biztosította az elvonulást - de ha nem teszi, akkor is mindenki hazamehetett volna nyugodtan. 2013 antifasiszta ellentüntetői nem 2006 gyújtogató aszfaltbetyárai, akik szintén a Szabadság téren végezték áldatlan működésüket, merő hazafiságtól indíttatva ostromolván meg a köztévé épületét." (Kiemelés általam - Kurszán) Csak kibújik a szög a zsákból! 2006 hazugságtornyát, a magyar Bastille-t ostromlók Szele szerint: aszfaltbetyárok. - Valójában teljesen mindegy, ,,megrendezett" volt-e a tévé székház ostroma vagy sem. Az ottani ifjak és idősebbek indulata teljesen jogos volt, és az eseményeket órák hosszat tétlenül szemlélő ország saját erkölcsi bizonyítványát állított ki. Szele még most is ezt teszi!
Nem tudom, miből gondolja Szele, hogy ,,a Horthy-szobor avatása ellen tüntetők kilencven százaléka is keresztény volt!" (,,Elfogadhatatlannak és megengedhetetlennek tartjuk, hogy a 90%-ban keresztény Magyarországon szitkozódó csőcseléket vezényeljenek egy templomban imádkozó gyülekezet ellen" - írta korábban Patrubány Miklós.) Ha nem is gyakorolja keresztény vallását a magyarság 90%-a, a hagyományai útján, szülei, nagyszülei után örökölt reflexeiben jelentős része öntudatlanul is talán Jézus-hívő. Ez legkevésbé sem mondható el a ,,hitgyülis keresztényekről" vagy ,,cionista keresztényekről", akikből legalább 20-30 milliónyi van pl. Amerikában. - Szele kissé szeles volt ezzel a 90%-ban ,,kereszténynek" mondott csőcselékkel... Persze az ő szótárában egy agyhalott hitgyülis is keresztény!
Zoom
De valójában Horthy Miklós fáj a mi zsidónknak! Mert Szele végül is annak vallja magát. - Bocsánat, ,,zsidó magyarnak". Hogy máig nincs megegyezés zsidó körökben a Talmud vagy a cionista-mazsihiszes tanítások zsidó identitásra, hovatartozási érzésre vonatkozó utasításai ügyében, az nem meglepő! - Így hát hogy is lenne, lehetne tárgyilagos Horthy Miklós személyét, szerepét illetően? Tisztázzuk, egyszer és mindenkorra, kedves Szele úr! Horthy Miklóst lehet és kell hibáztatni, de nem balról, s nem (abból) a zsidó alapállásról, mint ön teszi. Hibás volt a '19 utáni elmaradt elszámoltatásért, az elmaradt földreformért, s hiába tépi haját: a zsidó túlhatalom meg nem reformálásáért is.
A zsidóság túlhatalma? A Horthy-rendszerben? Volt semleges megfigyelő, aki így vélte. Pl. a svéd Valdemar Langlet, aki Lóháton, Magyarországon keresztül c. 1935-ben megjelent könyvében (On Horsback through Hungary) a magyarországi zsidósággal foglalkozó fejezetben az alábbiakat írja: ,,az ország legnagyobb vidéki birtokai, hasonlóképpen a legnagyobb kereskedelmi és ipari vállalkozások zsidó ellenőrzés alatt állnak. Elméletileg... a nagy bankok 6%-8%-os kamatra adnak kölcsönt. De valójában nem kölcsönöznek pénzt ezen a rátán. Csak azok kapnak kölcsönt, akik kétszámjegyű kamatot tudnak fizetni... A sajtó, amelyik csaknem minden országban hangot ad a közvéleménynek, el van hallgattatva... A szellemi szabadfoglalkozásúak (liberal professions), orvosok, ügyvédek stb. - egyedül Budapesten háromezer ügyvéd van, ami óriási arányszám egy milliós lakosú városban -, legalább kétharmada zsidó...."
Ugye olvastuk József Attila versét? (,,Holtan lestem az őrt, mit érez,/ s a hallgatag vagónokon/ árnyát, mely ráugrott a fényes,/ harmatos szénre konokon." Szenet lopott szerencsétlen a ,,teherpályaudvaron" - s persze Hatvany báró, ugye, nagykabátot adott neki! Hogy Langletet, aki meghökkentő adatokat szolgáltat ez ügyben is, idézzük a zsidó ellenőrzés alatt álló széntröszt hatalmáról: ,,A szén árát önkényesen állapítják meg, és nem elégszenek meg 40%-al, de legalább 1000%-os profitot kell csinálniuk." (Kiemelés általam - Kurszán) Kell-e még adat arra, hogy Horthy kormányzó igen kesztyűs kézzel bánt a hazai zsidósággal? Pl. Bosnyák Zoltáné, akit a háború után - e soraiért is! -, kivégzett a zsidó-kommunista hatalom! ,,1935-ben az 1 millió pengőn felüli jövedelmet bevalló 126 iszonyatosan gazdag ember közül 105, azaz 83 százalék volt zsidó." (Kiemelés általam - Kurszán)
A fenti példák, mint jéghegyet csúcsa, csak sejtetik a Horthy-rendszer zsidóság iránti - a III. Birodalom által megszállt országokhoz viszonyítva - mindenképpen kesztyűs kezű viszonyát. Dacára ennek, még ha el is ismernék a fentieket a szelék, a bogárdik, nem engednének a vádból, hogy a kormányzó ,,nem tett semmit az auschwitzi deportálás megállítása érdekében". Patrubány Miklós is megemlítette a magyar kormány angol levéltári bizonyítékokkal is bizonyítható 1943-as folyamodványát, melyben kéri az angolszász hatalmak segítségét Magyarország háborúból való kiugrásához és a semlegességéhez. A kérés tárgyalásakor a Zsidó Képviselet nevében jelen levő Haimer professzor előadta a zsidó nagytanács kérelmét, miszerint a magyar kérelem teljesítése esetén bekövetkezhetne Magyarország német megszállása, ami az országban viszonylagos biztonságban élő, odamenekülőkkel együtt legalább nyolcszázezer zsidó megsemmisítését eredményezné. Megemlíteném: Horthy kormányzó, mint ahogy a magyar nép sem tudhatott a koncentrációs táborokba szállított zsidók végzetéről - értsük utóbbi alatt akár a legutóbbi évtizedek történelemkutatása tükrében előkerült, korábbiakat nagyban cáfoló tényeket. Az ellenséges országok, népek - márpedig a világ zsidósága, de mindenek előtt Amerikáé hadat üzent Németországnak és a vele szövetséges Magyarországnak is - polgárai, egyénei a hadviselő felek mindegyikénél internáló táborokba kerültek. Így volt ez Kanadában, Ausztráliában, Amerikában stb. A zsidóság deportálása is ennek jegyében történt.
Végezetül figyelmébe ajánlanám Szele Tamásnak egyik nagy gondolkodójukat. Hátha nem hallott - a jelek szerint! -, dr. Fejér Lajosról, a két háború közti időszak nagy zsidó gondolkodójáról, aki sajnálatos módon elpusztult a koncentrációs táborok valamelyikében. Dr. Fejér Lajos a Zsidóság c. könyvében inti fajtáját a befogadó társadalmon belüli antiszociális viselkedésének várható s jogos következményére: az antiszemitizmusra! Kimondja, hogy a zsidóság ,,az emberi összetartozás érzését a legsajátabb módon formailag és eredményében saját fajára korlátozta. Ezzel minden társadalmat, melyben élt, maga ellen provokált." (Kiemelés: Kurszán) S bizony a Magyarok Világszövetsége elnökének Horthy Miklós kormányzó, a Szabadság téri Hazatérés Templomának református lelkésze, ifj. Hegedűs Lóránt és hálaadó gyülekezetének védelmében írt soraira küldött Szele hőzöngés megint csak dr. Fejér Lajos egy másik, sajnálatosan máig helytállónak bizonyuló észrevételét bizonyítja: ,,A zsidó faj vonása ma is, hogy véleményét, sőt világnézetét ráerőszakolja a világra."
Kurszán
Budapest, 2013. november 12.

http://kuruc.info/r/7/120326/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: istentiszteletet, szélsőjobboldali, elszámoltatásért, megsemmisítését, világszövetsége, gondolkodójukat, keresztényekről, semlegességéhez, következményére, aszfaltbetyárai, bizonyítékokkal, odamenekülőkkel, aszfaltbetyárok, magyarországnak, bekövetkezhetne, hazugságtornyát, gondolkodójáról, reformálásáért, kormányzójának, magyarországon, valamelyikében, gyülekezetének, fennmaradásért, viselkedésének, bizonyítványát, folyamodványát, gyalázkodással, közvéleménynek, németországnak, vállalkozások, hasonlóképpen, nyolcszázezer, magyarországi, kereszténynek, mindegyikénél, összetartozás, zsidó túlhatalmat, libsi darázsfészek, egyház belterületén, hálaadó istentiszteletet, templom előterében, bizonyos Szele, gigászi küzdelemről, trianoni határok, utódállamok beolvasztó, magyarság minden, időt tetszésük, történelmi hűség, libsi ellentüntetés, megemlékező református, kivezényelt rendőri, elvonulást –, Horthy Miklós, Hazatérés Temploma, Horthy Miklósnak, Patrubány Miklós, Magyarok Világszövetsége, Szele Tamás, Mert Szele, Horthy Miklóst, Valdemar Langlet, József Attila, Hogy Langletet, Bosnyák Zoltáné, Zsidó Képviselet, Szele Tamásnak, Fejér Lajosról, Fejér Lajos, Hazatérés Templomának, Hegedűs Lóránt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Emlék  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Két ember becsülete  Szent György nap  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Beney Zsuzsa - Sirató  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Szent György napi hiedelmek, s...  Föld napja április 22  Mindenünk, amink van, amit sze...  Jó éjszakát  Szent György napi hiedelmek, s...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  A végzet az  Föld napja április 22  Jó éjt  Ázzal aki csak szép  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálkozni kell ahhoz,  Alakot vált...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  A Föld napja  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa  Különös!  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Ébredj  Facebookon kaptam  Alvó cica  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Föld napja április 22  Az Európai Unió is foglalkozik...  A keserű igazság  A Föld napja  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A keserű igazság  Április 22. a Föld napja,  William Shakespeare idézet  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  A Föld napja  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Jó éjszakát  Bizonyos kulturális szint nélk... 
Bejegyzés Címkék
zsidó túlhatalmat, libsi darázsfészek, egyház belterületén, hálaadó istentiszteletet, templom előterében, bizonyos Szele, gigászi küzdelemről, trianoni határok, utódállamok beolvasztó, magyarság minden, időt tetszésük, történelmi hűség, libsi ellentüntetés, megemlékező református, kivezényelt rendőri, elvonulást &#8211, köztévé épületét, magyar Bastille-t, tévé székház, ottani ifjak, eseményeket órák, 90%-ban keresztény, templomban imádkozó, magyarság 90%-a, hagyományai útján, 90%-ban &#8222, agyhalott hitgyülis, zsidó alapállásról, elmaradt földreformért, zsidó túlhatalom, zsidóság túlhatalma, svéd Valdemar, magyarországi zsidósággal, alábbiakat írja, ország legnagyobb, legnagyobb kereskedelmi, nagy bankok, milliós lakosú, hallgatag vagónokon, zsidó ellenőrzés, szén árát, hazai zsidósággal, háború után, zsidó-kommunista hatalom, fenti példák, kormányzó &#8222, auschwitzi deportálás, magyar kormány, angolszász hatalmak, kérés tárgyalásakor, zsidó nagytanács, magyar kérelem, országban viszonylagos, koncentrációs táborokba, legutóbbi évtizedek, ellenséges országok, világ zsidósága, vele szövetséges, hadviselő felek, zsidóság deportálása, jelek szerint, koncentrációs táborok, befogadó társadalmon, zsidóság &#8222, emberi összetartozás, legsajátabb módon, istentiszteletet, szélsőjobboldali, elszámoltatásért, megsemmisítését, világszövetsége, gondolkodójukat, keresztényekről, semlegességéhez, következményére, aszfaltbetyárai, bizonyítékokkal, odamenekülőkkel, aszfaltbetyárok, magyarországnak, bekövetkezhetne, hazugságtornyát, gondolkodójáról, reformálásáért, kormányzójának, magyarországon, valamelyikében, gyülekezetének, fennmaradásért, viselkedésének, bizonyítványát, folyamodványát, gyalázkodással, közvéleménynek, németországnak, vállalkozások, hasonlóképpen, nyolcszázezer, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.